Sidor

tisdag 25 mars 2008

En utmaning och en vacker gåva / A challenge and a wonderful gift

Jag är verkligen superdålig på att ta hand om bloggen just nu (rodnar), jag har nog lite förmycket innanför min lilla fårskalle just nu. Är man ny på jobbet så är man så ambitiös att man tom sitter och läser dokument på en söndag.
Jag har blivit utmanad av Min vita dröm att visa det bästa och det sämsta med mitt hus. Jag har tom fotat för tillfället men f-n jag blir tårögd, som att bita i en sur citron eller känna lukten av smörsyra, det bär mig emot, förlåt liselott men jag kan inte göra min blogg så illa att visa det sämsta av mitt hus, dvs köket. Jag har visat bilder från köket förut men ni skulle bara veta hur jag krumbuktar mig för att inte köksskåpen (i glada påskfärger) ska synas eller att tapeten ska framträda alltför tydligt. Det är ingen idé att lägga energi på ett kök som snart ska rivas ner till timmerstommen, därför står jag ut liite till. Usch jag känner att bara beskrivningen av köket lortar ner bloggen. Alla stökiga hörn är ingenting mot detta!

Men mitt bästa är verkligen huset, om man ser till helheten, jag älskar det här stället! Läget är inte perfekt, det är jättestort och nedgånget med renoveringsbehov så man gråter blod, men det är vårat och det har en historia. Alla spännande skrymslen och vrår där jag kan gå på upptäcksfärd (jag hittar fortfarande saker jag inte visste fanns) (som när man kryper under uthuset då...). Här bjuder jag på en bild på dörren till en av skrubbarna.

...som är pyntad med mossa och ett hjärta av rönnbär, snett och vint som vårat hus ;).

Jag skulle gärna vilja utmana Jema Rose, hon har ett fantastiskt kvinnligt hem och jag är såå nyfiken på om hon har några "lik i garderoben". Dessutom utmanar jag svägerskan Shyme jag tror faktiskt inte om jag vet vad hon tycker är värst i hennes hem, köket där också kanske men det är definitivt inte värre än mitt.

Jag fick en så otroligt fin överraskning av min bloggväninna i Holland, Lili M . Jag vann en liten tävling och förväntade mig inte allt detta vackra som hon har pysslat ihop åt mig.

I recieved a wonderful gift from my blogfriend Lili in Netherlands. I didnt expect all this!!!

Superfint förpackat. So nice parcels!!

A popup card specially designed for me, a loving couple with a cherub and vintage note paper. This one is so lovely, like a mini theater.

And this one Im so happy for. She makes so beautiful "waving hands" cards, very romanticSo many tags in soothing colours!!
I thing I will put a vintage card in this one!
A pretty vintage popup card , so tiny and pretty.

Thank you so much Lili!!! I will use them to decorate my home with. This was better than christmaspresents!
Ive been challenged by
Min vita dröm to show you the best and the worst of my home. But sorry I cant mistreat this blog with pictures of my nightmare, the kitchen. Ive been showing photos of the kitchen before but I bending and leaning to avoid the cupboards (in glossy easter colours) to get on the pictures it is awful. But I dont put energy on something that will be torn away down to the timber of the walls. But the best of my home is my home in total. I know it is huge, it is to close to the road and there is to much renovating to do, but it is old it is ours and I love it. I still finding things in the hous I didn't knew existed.

15 kommentarer:

 1. Oj, vilken fin komplimang jag fick...blev ju alldeles rörd av den !

  Jag har ett inlägg om pest & bäst på min blogg, det värsta är trägolven som är så fula + min trista och stökiga tvättstuga, dessutom så är det ju ingen vidare bra ordning i garderober, skåp och lådor, ej heller på vinden, men bilder på det vill jag ju inte visa, för då skäms jag ju bara...

  Vilka fina presenter du fick, roligt :)

  STOR kram till dig!

  / Jenny

  <3

  SvaraRadera
 2. Hey! How nice of you to make all these pretty pictures of the cards and tags! I'm so glad you enjoy them. This is what blogging makes even more fun! cya! L.

  SvaraRadera
 3. Sååå fina presenter!!!!
  Pest har vi alla alldeles för mycket i våra hem....men det bästa med bloggen är att man bara själv väljer vad man vill visa! Kram!

  SvaraRadera
 4. Förstår om du inte vill visa dina värsta bilder...man vill inte visa det värsta man har :) Så fin bild på dörren!..och vilka fina presenter du fått! Skoj! Ha en fin vecka! Kram :)

  SvaraRadera
 5. Jag förstår dig. Jag visade en hel del fult, vilket inte kändes så kul. Men värre finns det ändå tro det eller ej... Men som sagt, men vill ju inspirera folk till något gott.... Så då kan man ju hålla lite för sig själv. Du gjorde helt rätt.

  Vilka jättesöta saker du fått!!! Vad roligt!!!

  Ha det bra!
  Kram Hanna

  SvaraRadera
 6. Hallo

  Jag förlåter dig, jag hade också lite svårt med de som var pest...
  Vilka fina priser du har vunnit, jättesnygga kort.
  Ha en fortsatt skön vecka
  Kram Liselotte

  SvaraRadera
 7. Jag förstår dig precis! Mitt absolut värsta är tvättstugan och den skulle jag aldrig vilja visa på bloggen. Pesten finns ju i alla hem, man vill ju hellre se bilder som man blir inspirerad av.
  Vilka underbara prenter du fick, lyckliga dig!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Grattis till vinsten!!!
  Hi,hi...inte behöver man väl visa sina allra värsta ställen... Man väljer att visa det man själv vill. Jag har också många pestsaker jag aldrig skulle visa,hi,hi..
  kram Susanne

  SvaraRadera
 9. Vilka fina gåvor du har fått...Helt underbara.Va kul att du bakar världens godaste skorpor åt oss Kram på dig/Majsan

  SvaraRadera
 10. Så fina saker du har fått! Och så många också...
  Visst är det svårt att visa det man inte tycker om...
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 11. Vilka underbara tags och kort och den dörren med kransen, mm, njutbart! Ja, jag förstår dig fullkomligt för jag hoppade över utmaningen helt just pga av det som du skriver! Jag har många fula saker att visa men jag gör ju mitt yttersta för att min blogg ska vara så estetiskt tilltalande som det går utan photoshop o dyl så jag ville inte förstöra den med fula bilder, då får jag öppna en till blogg, en fulblogg : ) Ha en mysig helg! Mari

  SvaraRadera
 12. Förstår dig, det skulle bära mig emot enormt att visa det sämsta...huu...vilken vacker dörr med kransen, jag bara suckar...! Ljuvligt!! Pysslet var jättefint oxå!! ha en skön helg och verkligen TUSEN TACK för det du skrev på min blogg!! det är så roligt när du hälsar på! Kram Veronica.

  SvaraRadera
 13. Beautiful !! The hand and the last pop up card are so sweet !! I agree your whole house is beautiful. :)

  SvaraRadera
 14. Hej Linnaha på landet
  Jag har sett en nästan lika
  grind som du har, i ett skylt-
  fönster som dekoration,blev så
  häpen att jag prata med mig
  själv,enda skilnaden är att
  mitten partiet är i rutor.

  SvaraRadera
 15. Hejsan Anonym. vilken rolig kommentar du skrev. Grinden är faktiskt en av ett par. vi köpte dem utan för rättvik. Då var det som är gråblått, grönt. Grindarna har hängt på en loge och är i superfint skick. Den andra får sparas i vårat uthus "utifall att" Kram /linnea-maria

  SvaraRadera