Sidor

onsdag 31 oktober 2007

Vintertid

Så var vi hemma igen efter en helg med mycket mat och shopping och trevligt umgänge. Jag har gjort jättefina fynd. Tyvärr är ljuset inte det bästa för att fotografera så här års. Jag åker till jobbet när det är mörkt och kommer hem när det är mörkt (sitter tom på kontor utan dagsljus). Så bilder och berättelser på fynden får jag återkomma till i helgen.Idag har sonen fått fira Halloween, han klädde ut sig själv och jag hjälpte till med ansiktsmålning. Så gav vi oss ut för lite "bus eller godis". Stackarn det blev en mager påse, bara 2 napp. Jag tycker om allhelgona helgen bättre med alla ljus på kyrkogården och minnen av bortgångna.
Now Im back at home after a weekend at our relatives, lots of food and some shopping. Ive found lots of lovely things. To bad the daylight it not the best to take some pictures. I leave home when its dark and arrive when its dark so i will wait until the weekend.

17 kommentarer:

 1. Vilken underbar vacker bild man riktigt känner hur kallt och fuktigt det är....
  Ullfilten är faktiskt köpt på Ikea och Ellen heter den. Under filten har jag ett vitt överkast som knappt syns...

  Ha´det så gott!
  Miamaria

  SvaraRadera
 2. Jag tycker väl inte om hösten så där otroligt mycket...men när jag ser din oerhört vackra bild så känner jag att den är inte så dum ändå;-)
  Ser fram emot att du ska snart visa alla fina fynd du har gjort på resan.
  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Så vacker dimmig bild...

  Texten på tavlan betyder "Never give up/Ge aldrig upp"...
  Den är inte riktigt klar på den sista bilden utan där är ett snöre också (som i alla mina andra tavlor) men i den här så håller ena snöret på att gå av...
  Alltså... kämpar man lite till, lite extra... så går det vägen. =)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Det där är en sån där bild då man känner hur mysigt det är att sitta inne med tända ljus. Så hade vi inte känt om det varit en solig bild. Kramis

  SvaraRadera
 5. hej, vilken härlig bild!
  Jag läste inlägget nedanför och att du ryste vid tanken på Ullared, och fnissade så gott! Det skulle min sambo verkligen hålla med om, men jag tycker det är himmelriket på jorden (nästan iallafall...) :-)
  Må så gott!

  SvaraRadera
 6. Vilken bild!! Nästan så där disigt grått är det här idag också....Det lockar till att tända massor av ljus....Må gott, kram!

  SvaraRadera
 7. Oh That picture with the morning dew is SO pretty !! Thanks for visiting my blog. :)

  SvaraRadera
 8. Hejsan-svejsan! (Usch vad hurtigt det lät...) Vilken underbart trolsk bild du visar. Den gillar jag!

  Kram : )

  SvaraRadera
 9. Vilka vackra bilder.

  Blir lite nervös att det ska ringa på här när som helst då vi nog inte har många godisbitar i skåpet. *Gulp*

  SvaraRadera
 10. Fin bild! Har du varit i Värnamo utan att hälsa på mig? hi-hi..Affären ligger i Pelikanen, där finns även ett cafe. ha det gott! kramar Malin

  SvaraRadera
 11. Vilken vackert dimmig bild.... ja, jag håller med, det är lättare att fota om sommarmånaderna, nu är det ju mörkt jämt och med blixt blir skenet iblnad för skarpt... Ha en skön VIT helg! Mari.

  SvaraRadera
 12. Vilken vacker bild!
  Stackars din son som bara fick respons från två ställen när han var ute och "Halloweenade"...
  Jag är inte heller så där jätteförtjust i Halloweenfirandet... men mina 12-åringar och deras kompisar tycker att det är jättekul! De har liksom vuxit in i det... så för deras skull har vi sedan flera år gjort något lite festliknande och speciellt just den 31/10!
  Annars så är ju Allhelgonahelgen enligt vår svenska tradition, att tända ljus på gravarna och minnas och tänka på de som är döda...
  Tack så jättemycket för din gulliga kommentar inne hos mig!

  SvaraRadera
 13. Ljuvlig bild!
  Må så gott!
  Kram
  Jenny

  SvaraRadera
 14. Hej! Tittar bara in och säger god morgon. Ha en fin dag!

  Kram.

  SvaraRadera
 15. Vackra bilder ..Jag kikade på tidigare inlägg. så fina kort du gjort o dom du köpte på Tradera var ju ett riktigt fyndska kolaövriga tips du ger .
  Kram

  SvaraRadera
 16. Vilka härliga bilder! Gillar särskilt den översta..dimmigt och vackert! :)

  SvaraRadera