Sidor

torsdag 25 oktober 2007

Lite loppis

Hej mina goa vänner!
Imorgon åker jag på en liten mini weekend söderut, till Småland och släkten. Det blir dessutom en vända till Ullared (rys) för inköp av nödvändigheter. Jag hoppas dock att hinna med lite loppisbesök och ett som alltid obligatoriskt stopp vid Vadstena antik.
Jag har hunnit med ett litet minifynd idag, på myrorna i stan. En glaserad blomkruka från 40-talet för endast 10:- . Lägg på en hundring och du har priset på samma vara i en antikaffär i sthlm.
Sen gick jag för en mysfika med en gammal jobbarkompis på favoritfiket Kopparhatten (Falun), hittar tyvärr inga fina bilder, men kafét är jättetrevligt på kvällen. Det blir en liten bloggpaus på några dagar här så so long tills dess.

Porslinskatterna kommer från min far de måste förvaras så här annars skulle små barn leka sönder dem (kommer liksom ihåg hur jag själv höll på med dem).

I will be off for a weekend to southern parts of sweden, to shopping and visiting relatives. Hopefully I will be able to go for som thriftshops and the always on the scedule; Vadstena antik. Actually I found a bargain at our local thrift today, a flower pot from the 40´s for only 1€. The little kitties is from my father, have to store them like this, otherwise they would have been played with and broken by now.

15 kommentarer:

  1. Hej...vilket fynd..en sån fin blomkruka! Och så gillar jag verkligen dessa små söta katter i detta lilla tittskåp...supersött!! Sen får du ha en mysig helg med nära och kära i småland...och en alldeles vild dag på Ullared...ty, så blir det alltid, enligt mig! Har faktiskt bott i småland tills för 2 år sen...Jag trivdes där då...men nu älskar jag mitt skåne!!
    Ha, det gott!
    Goa

    SvaraRadera
  2. Jag önskar dej ett helt underbar veckoslut!!! Njut av skåne, ullared och god mat!!!! Väntar på att få se alla fynden.....

    kram

    SvaraRadera
  3. Vilket fynd!

    Trevlig fredag!
    Miamaria

    SvaraRadera
  4. Jättefin blomkruka! Det stämmer säkert det du säger om priset...
    Vadstena antik, härligt ställe, jag har varit där ett par gånger!
    hoppas du hittar något kul!
    kram
    Marie

    SvaraRadera
  5. Vilken söt kruka och söta små katter oxå! Ha en skön helg! Kram :)

    SvaraRadera
  6. Jasså det är till att göra fynd..Brukar oxå ramla ner till myrorna när jag är till Falun....Du/Ni får ha en trevlig helg...Kram/Majsan

    SvaraRadera
  7. Jättefin kruka och sööta kissemissar!!! ha en trevlig helg!! kram veronica.

    SvaraRadera
  8. Hoppas att du har en härlig helg!!! Kram till dig!

    SvaraRadera
  9. Vilken deja-vù-upplevelse du bjöd mig på när du visade fotot med porslinskatterna! Precis en sån där katt som sitter i stolen hade jag när jag var liten. Kommer ihåg känslan i händerna när man tog i den. Den var liksom väldigt skrovlig och hård på vissa ställen... Härlig flashback!
    Ha en trevlig minisemester. Kram

    SvaraRadera
  10. Förstår att du är rädd om katterna. De är jättesöta. Hoppas du hade en trevlig helg! Kanske fyndat?/Kram

    SvaraRadera
  11. Vadsten antik kan man ju gå i och rota runt gaaanska länge,men eftersom vi alltid har fullpackad bil när vi åker dit så blir det aldrig några stora saker som får följa med hem...tyvärr:-(
    Gillar krukan och det stämmer ju med hundringen...
    Kramar/Birgtta

    SvaraRadera
  12. haha ja vi ska väl tydligen vara lite ledartypen då som jag förstod det :-)
    Hoppas det gick bra på dina intrevjuer. HUr gör man för få så fin stil i bloggen, jag håller på att förlora förståndet.
    Ha det så bra/Frida

    SvaraRadera
  13. Så söta. Sådana katter hade min farmor. Kramis

    Ha det gott nu...

    SvaraRadera
  14. Men det är ju så snyggt med 50-tals också ju....Ha det så got Kram/majsan

    SvaraRadera
  15. Tack för dina ord!
    Kram på dig och ha det bra-alltid!
    Goa

    SvaraRadera