Sidor

lördag 29 mars 2008

Lavendel och Romantik

Sådärja. Nu finns det lavendelskorpor hos Lavendel & Romantik :-) Naturligtvis måste jag shoppa. Jag hade Tuli med mig och han fastnade för en liten blå ukulele som jag lovade honom att köpa (för att han skulle hålla sig lugn ett litet tag). En glasklocka som jag har suktat efter så länge. Jag har ju en gammal ostkupa redan men den är ganska låg. Redo att fyllas med något vackert.
Strykvatten med lavendeldoft, den luktar verkligen jättemycket lavendel så man törs nog späda den lite. Och så till sist en gammeldags tavla med religiöst tryck, den blir perfekt i hallen. Jag testade att ta kort där men eftersom vi inte har dagsljus idag så blev inte bilderna bra.

Vi har haft jättekallt tidigare i veckan så kan man inte ha penséerna ute så är de minst lika fina inomhus.
So, now the stock of lavender-rusks is filled at Lavendel & Romantik :-)
Of course I had to make som shopping as well. I brought Tuli and he fell for a little blue ukulele i did´nt want to let loose, I promised him to buy it (the he calmed down). A glassbell I've been longing to buy. Ive already have an old one for cheese but that one has rather low height. Some lavender scented Ironing water, it smells a lot so I think I can blend it with some water. And at last an oldfasioned religious print. It will suit well in the hallway. We had very cold weather earlier this week so when the pansys doesnt overlive outdoors they fit well indoors.

12 kommentarer:

 1. Hej Linnea!
  Jag har en liten sak åt dig på min blogg! Det är bara att komma och hämta!

  Liisa

  SvaraRadera
 2. You have done some great shopping!
  Here it is cold and wet and my pansies are still waiting to be planted. Have a nice Sunday and take care!
  hugs L.

  SvaraRadera
 3. Så mycket vackert du fick med dig från Majsan. Inte konstigt, hela butiken är ju fylld med vackra saker! :-)
  Lät intressant med strykvattnet... Skulle nog vara något, enda problemet är att jag nästan aldrig stryker... Hihi!

  Vackert med penseer! Har också köpt några stycken, måste plantera om dem och ställa på trappan idag. Köpte en som jag hade inne, men den dog snabbt...Trivdes inte i värmen. Man kan ju ta in dem på natten om det ska bli kallt...


  Önskar dig en fin söndag!
  Kram Hanna

  SvaraRadera
 4. Vilka vackra saker...glasklockan är ju helt underbar!

  kram, Jenny

  <3

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Så mycket fint du har handlat.....

  HA´det så gott denna söndag!
  Miamaria

  SvaraRadera
 6. ...fniss...Om du bara visste vad härligt ditt kök ser ut i min skalle,men jag skulle nog inte stå ut speciellt länge utan solbrillor därinne;-)
  Ljuvligt med penseer...har ett gammalt gjutjärnsbadkar på tassar ute på gräsmattan som brukar fyllas med denna ljuvliga vårblomma i alla dess härliga färger.
  Man kanske skulle ta sig en tur till Lavendel och Romantik någon dag...ser ut som att det finns mycket fint där.
  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 7. Hallo

  Vilka fina inköp du har gjort hos Majsan... jag har också kikat på den där underbara tavlan, men jag har ju ingen plats kvar att sätta den på....synd..
  Ha en skön vecka
  Kram Liselotte

  SvaraRadera
 8. Mums....vad du är duktig på att baka.Ja, inte kan man låta bli att handla när man kommer till den butiken....mycket fint du köpte....och jag förstår att sonen ville ha den ukulelen =)
  Ha det gott!
  Kram/Gunn

  SvaraRadera
 9. Så många fina saker du har köpt! Sonens ukelele var jättesöt, tur man kan muta dem ibland, hihi.

  Ha en bra vecka!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 10. Hej Linnea på landet, vill bara säga att du bakar helt underbara skorpor, har nu varit till butiken Lavendel och Romantik och inhandlat 4 påsar. Dessa gömmer jag undan så jag får ha dom för mig själv. Din blogg är alltid lika trevlig att läsa. Du gör så vackert hemma hos dig, tänk om man kunde åstadkomma något liknande. /"Carpe Diem", Åsa

  SvaraRadera
 11. Va! Fyra påsar!! Ha ha, ja majsan säger att det borde vara varningstriangel på dem. Och en kille på jobbet påstod att man blev "lugn" av dem (hm). Vänta bara längre fram i vår har jag ett nytt recept jag ska provbaka (jag har bara tänkt ut det än så länge) och blir det bra så ska majsan få mera ;)
  Tack för en så snäll kommentar! Puss /linnea-maria

  SvaraRadera
 12. så mye fint du viser...

  SvaraRadera