onsdag 19 november 2008

Man blir ju nästan stressad av alla piffiga julbloggare där ute. Själv bor jag i en ständig renoveringsröra. Förra helgen satte vi in ännu ett gammalt fönster. Jag fick nästan kalla fötter (både bokstavligt och bildligt) Det känns som om man bor i ett växthus alltså, vi får ju nästan inga väggar kvar. Tur att vi har kakelugnar och gratis ved. Här kommer pyttelite julpynt....Två små blockljus med rödvita snören, det är allt.

One almost get stressed of all the cosy christmas home bloggers out there. We living in a renovatin caos right now, well as always. Last weekend we put in another old big window. I almost got cold feet (both literally and figuratively). It feels like living in a garden house, theres almost no walls left. Lucky we have our brickstoves and free logs. Heres a tiny bit of christmas decoration, two candles with red and white ribbons, thats all.
Jag fick frågor om vintage-klänningen jag köpte för två veckor sedan. Nu har jag fotat den. Den ser lite rak ut på bilden men jag lovar, när den sitter på så är den tajt och visar kurvorna. Det är blommigt tyg under spetsen.

I recieved requests of showing the vintage dress I bought for two weeks ago, well here it comes. It looks a bit straight but putting it on, it fits very snuggly and showing of the curves very nice.
Ha en underbar helg, själv ska jag försöka städa och kanske plocka fram lite jul...

Have a wonderful weekend, I will try to clean the house and maybe try to achieve a christmasfeeling....

21 kommentarer:

 1. Vilken fin klänning.Ovanligt med blommigt tyg under spets men det ger nog en kul effekt. Såg på förstasidan att du hade en fin musiksmak (inte så vanligt här i blogglandia).Kram Katta

  SvaraRadera
 2. Vilken LJUVLIG klänning...precis min stil!!!

  : )

  Kram, Jenny

  <3

  SvaraRadera
 3. Jul og jul, du Linnea... det er nok ikke alle bloggere som er klar for den enda... ihvertfall ikke jeg. Så ikke strees med det, det er jo tross alt hele fem uker til jul (det er noe jeg trøster meg selv med ihvertfall..)

  SvaraRadera
 4. Christmas? Men I'm sooo busy still with our Santa, homework for the kids, visiting the woman who cleans my teeth (do you know that movie the Marathon Man?) aaaaa I read the Vakre at 1.00 am in bed :-( I don't have time for a blogpost. Christmas? I will be happy when I survive tomorrow :-)

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. So tired that I even lost control over my mouse...sorry!

  SvaraRadera
 7. Det är ju faktiskt så att det inte är advent ännu... Det är en hel vecka kvar... men visst blir man påverkad av allt runtomkring! BLoggar, tidningar, varuhus och andra affärer har ju redan börjat...Så nu har jag börjat lite smått jag också..
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 8. Hej! Hur kunde jag missa din blogg? Den finns ju med på min lista på bloggar som jag följer. Ska genast åtgärda detta!
  Kram Eav Linnea

  SvaraRadera
 9. Vet du, min man fick den där cylinderhatten av mej när han fyllde trettio och hade den faktiskt på då, ted finns en tillhörande ask till med.Kram

  SvaraRadera
 10. Stressad över jul?? Lägg av! det är banne mig inte dax än :)

  SvaraRadera
 11. Halloj Lilla Linnea!!

  Va roligt om du kommer förbi till sommaren!! Du är så välkommen sååå..=) Pyssla ska man för att man tycker det är roligt och mysigt! Inte för att man måste vännen!! =) Så relaxa..ta ett varmt bad och en chokladbit..brukar fungera för mig och..njut av livet!! =)

  Kramar i Massor Malin

  SvaraRadera
 12. Ja vad mycket julpyssel överallt, lika bra att inte läsa förrän efter jul så kan man säga att man glömt eller inte hunnit med....jag är så kass på pyssel ;-(
  KRAM o PUSS från Malin

  SvaraRadera
 13. Skönt att det finns fler som inte har hunnit med att julpyssla.

  Här hemma ska det läggas i golvvärme och klinkers, tätas fönster och målas. Jag kommer att vara på jobbet, och får hoppas på att mina instruktioner följs till punkt och pricka. Hihi!

  Så här hemma hinns det inte med något julpynt. Men den som väntar på något gott...

  Kram
  L

  SvaraRadera
 14. For someone who is living in chaos you sure make nice vignettes and pictures.
  And I love the dress, are you going to wear it for Christmas.
  Have a nice weekend.

  SvaraRadera
 15. Vilket fint arrangemang du har gjort. Klänningen var fin den med.
  Ha ingen stress med bloggen, vi alla lever ju inte för den utan har jobb och annat som måste fixas också.

  Kram.

  SvaraRadera
 16. Ja..men det är en annan sorts känsla. Den kan jag leva med...:)

  SvaraRadera
 17. Så fin klänning. Jättekul att du har öppnat en nätbutik. Dina kakformar var ju helt underbara. Har inte julfixat så mycket än, men lite har jag börjat göra för att jag ska hinna. De saker jag gjort är ju ungefär lika enkla som ditt pyssel.

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 18. *smyger in* Jag har ett erkännande att göra...jag har satt upp julgardinerna. Läs på min blogg varför...:)

  SvaraRadera
 19. Det är kul med julpynt men det får inte bli ett stressmoment. Vår lägenhet hinner vi knappt med pga av bygget, så förra året fick jag bara upp en liten ynklig ljusstake i köksfönstret. Det gick snabbt sedan när det var dags att ta undan julpntet i januari ;)
  Kramar

  SvaraRadera
 20. Klänningen var väldans vacker och kan tänka mig att den är ännu vackrare på.
  Vilka fina kakformar du gör, vad roligt, hoppas att du får sälja mycket.
  Kram på dig/Ingela.

  SvaraRadera
 21. det var ju en riktigt fin klänning. ska bli kul att se den i sommar. du vet nog vem

  SvaraRadera