söndag 23 augusti 2009

Drar åt skogen....

Här kommer en liten glimt från mitt sovrum igen, i en vinkel jag inte visat tidigare. Kan ni tänka er att mixen av nyrokoko och funkis kan bli så bra? Titta på snirklarna på sänggaveln och titta sedan på håret på ansiktet på väggen. Ett mönster som upprepar sig!
Here's a sneak peak from my bedroom again, but from an angle I haven't shown you before. Imagine the mix of different styles can become this nice. Look at the swirls on the crown of the bed and then on the curls of the head on the wall. A repeating pattern.
Hoppsan hon ser lite dammig ut damen.
Oops she's a bit dusty.
Nu har orienteringen sparkat igång. Det är en väldigt intensiv men kort period. Vi hade en alldeles ljuvlig dag ute i skogen på tävling. Dagen till ära hade vi fotografen med oss. Faktiskt den här bilden är ganska talande för mig och Tuli när vi orienterar. Han har börjat springa men korta stunder så vill han bli buren. Inte är det roligt på spurtsträckan in till mål heller. Idag fick han scenskräck och dök ner i ljungen och började gräva när han såg en massa människor stå och heja. Vi såg nog ganska roliga ut när jag släpade honom i armen och självklart, snubblade vi och föll framför målet.
Now the orientation sport season has started. It is very intensive but short. We had a marvellous day out in the forest today on our run. And this particular day we had the photografer with us. This picture tells a lot about me and Tuli in the forest. He runs a bit but sometimes he want to be carried.
Här har vi stannat till för att titta lite på kartan. Det är en bra sport tycker jag. Alla kan vara med och det är en billig sport.
We stopped for a moment to watch the map. I like this sport because everyone can join it and it isn't expensive.

11 kommentarer:

 1. Ja, det var en fantastisk dag i skogen! Blött men väldigt trevligt! Jag gör gärna om det snart igen, men kanske utan kamera! :-) <3

  SvaraRadera
 2. Orientation sport? It looks like heavy weight lifting to me ;-) Have a great week!

  SvaraRadera
 3. Ja, det var en cool rygga ;-)

  SvaraRadera
 4. Vad härligt att kunna göra sådana saker tillsammans i familjen, hoppas början på veckan varit bra, kram

  SvaraRadera
 5. Vad mysigt ni har det!

  Det där huvudet passar ju jättebra ihop med både sängfärgen och krussidullerna.:-) kram

  SvaraRadera
 6. Det passar ju jättebra ihop! Vilka härliga sängar och vilket härligt huvud... önskar jag hade ett sådant som satt på min kropp... hihi
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 7. Det ser ut som ni sitter ihop alla tre :)

  SvaraRadera
 8. Hej Linnea-Maria, såg din kommentar på inlägget Vattenhål.

  Vad sorgligt att lämna sin trädgård till människor som inte uppskattar den på samma sätt.

  Lycka till med balkongen, du lägger väl ut bilder på bloggen?

  Marit

  SvaraRadera
 9. Vilken vacker dam och vilken vacker sänggavel! Skogen är härlig att vara i speciellt så här års. Kram Katta

  SvaraRadera
 10. Hej på dig...
  Snygg säng gavel..Ha det så kul i skogen/Majsan

  SvaraRadera
 11. Vad kul ni verkar ha haft det på orienteringen! Men vad roligt att hårets form liknar din sänggavel och vad fin den är!!

  Kramar Elin

  SvaraRadera