I will just say a little hello from a busy person. My body is aching really much now. I'm stuck in the middle of gardening, plowing and sowing and this is heavy work. When spring arrives there's always lack of time.
I really hope I will harvest my own aspargus again one day. The taste beat those you buy in the supermarket several times. Until then I have to dig up the lawn a bit more.....
Sparris är mumsigt!!!
SvaraRadera: )
KRAM
Jag kan tänka mig att du har mycket att stå i där ute. Men det blir säkert fint och mysigt och gott.:-) Kramis
SvaraRaderaJag gillar verkligen Stig Linbergs design!!!
SvaraRaderaJa, jag försöker äta efter LCHF, men nu när jag är förkyld så har jag inte riktigt följt det, det har blivit en hel del glass dessvärre...men jag ska skärpa till mig snart..!
; )
Håller med dig om att socker och vitt mjöl är det värsta man kan äta..!
KRAM
Hej,
SvaraRaderaHåller med dig fullständigt.
Har själv en liten odling Hm.. på Österlen. Blir 3 sparrisar per år.
Måste göra något galet. Eller kanske för lite helt enkelt.
Sällan man hinner ner.
Dufvans Shabby chic & antikt
HÄRLIGT MED EGENODLAT -TA DET LUGNT MED GRÄVANDET BARA..Kram // Eva
SvaraRaderaHar lite dålig koll på när jag började, men tror att jag höll på i 3 veckor, gick då ned 4 kilo, men nu har jag gått upp lite på grund av glassätandet + att jag käkat lite för mycket jordnötter...
SvaraRadera; )
KRAM
Sparris verkar vara svårt att odla, men det är underbart gott. Vilken härlig bild på vårlökarna i förra inlägget, jag har också såna på tomten men inte så mycket som du.
SvaraRaderaHa en fin fortsättning på helgen, och ta det försiktig med ryggen.
Kram,
Regina
Sparris är supergott och snart kommer den tiden. Maken försökte sig på sparris förra året, det kom upp två små rädda skott av 20 plantor, inget vidare. Kanske att det blev fel nånstans. Kramar och ha det gott. Birgitta
SvaraRadera