onsdag 16 januari 2008

Tom Peng pung

Ja det blev till och med lite gnagat på krediten. På eftermidaggen tog jag äldste prinsen och åkte till Borlänge för att shoppa på Lavendel & Romantik. Jag fick nämligen ett presentkort av maken (efter en massa hintar) i julklapp. Jag köpte en fin fin shabby hylla att ha i köket, för nu ska stringhyllan bort (den har ni inte fått se). Hyllan får ni se när den kommer upp. Jag köpte även en vas i fattigmanssilver. Sonen ska börja på slalomskola så därför gick vi till sportbutiken och köpte hjälm, skidglasögon osv. På väg mot parkeringen så går vi förbi en annan inredningsbutik som jag måste gå in i också. Där hittade jag något jag letat efter jättelänge och trodde var slut. Diskstället från madame Stoltz. Tur att man har kreditkort för nu var jag bara tvungen att passa på. I vasen har jag satt brudslöja och eukalyptuskvistar som ICA Maxi hade.
Slutligen ett gott råd till er alla. Gör för bövelen inte gipsmassa och blogga samtidigt! Min bästa rostfria skål och potatisked är nu fastcementerade i gips. Bah!!!
Now I'm really lack of money, I even used my creditcard. In the afternoon i took my oldest son to Borlänge for shoping at Lavendel & Romantik. I bought a shelf for the kitchen, I'll show you a picture when it's up. I also bought a vase in mercury glass. Then we went to the sports store to buy ski items for the boy. On the way back to the parking lot we passed another interior shop, I just had to look inside. And there was a plate track i've been looking for a long time. No money left so I used my credit card.

I will give you all a good advice before I end. Don't make plaster mixture and do bloging at the same time my best bowl and potato spoon is now stuck in very firm plaster. D--n!

10 kommentarer:

 1. Nej men kära nån vilket underbart diskställ !!
  Hade jag ett sånt så skulle jag strunta i diskmaskinen , och bara stå och handdiska hela dagarna . Ställa upp tunna blommiga kaffekoppar på tork , en efter en , inte några fastbrända spaghetti kastruller där inte ;-)
  Var det dyrt ????
  Vasen var oxå to die for .
  Kramisar /Lotta

  SvaraRadera
 2. Hej hej!!
  Fina saker du köpt. Är det den fina vita hyllan med alla krokarna du köpt hos Lavendel o romantik?? Den är supersnygg...
  I vilken affär hittade du diskstället. Det är såå fint! Menar du att dom hade eukalyptus på ica maxi... Måste dit i dag i så fall...
  kram susanne

  SvaraRadera
 3. Hej
  Ett sånt där diskställ har jag också velat haft, men det var så dyrt, det är supersnyggt.
  Jag var till Mig o Alice i Säter igår och köpte lite fina saker.
  Har du varit där, hon har ju lite likt Lavendel o Romantik.
  Ha en fortsatt trevlig vecka.
  Kram Liselotte

  SvaraRadera
 4. Hihihi...så det kan bli! Superfint diskställ!...va synd att din skål och pot-sked blev fastcementerade..hoppsan då! Imorrn åker jag och shoppar!:) Kram

  SvaraRadera
 5. Blogga får en att glömma allt runtom...hi hi....

  Vilket vackert diskställ, klart att du var tvungen!!! Ska bli kul att se hyllan också! Kram!

  SvaraRadera
 6. Diskstället är helt underbart! Tänk vad du ska tycka att det är roligt att diska nu, det skulle jag ha tyckt! Spännande att få se hyllan framöver. Jag ska lyda ditt råd och inte göra gips och blogga samtidigt, hihi.

  Kram Marie

  SvaraRadera
 7. Visst är diskstället underbart. Det gör att man önskar att man inte hade diskmaskin. Fast jag undrar om alla fula kastruller och plastbunkar ser så snygga ut i stället... nääää man får nog ha finporslinet där i stället :)
  Ha en skön kväll
  Kram Karin

  SvaraRadera
 8. åhh...den hyllen er så vakker,skjønner godt at du bare måtte ha den med deg hjem.

  SvaraRadera
 9. Med ett sådant vackert diskställ, kan man ju börja handdiska mer i st för att kasta in allt i diskmaskinen. Kram och ha det gott.

  SvaraRadera
 10. Så himla snyggt diskställ!!! Och vackra blommor i vacker vas!! Mari.

  SvaraRadera