måndag 18 maj 2009

2'd year anniversary!!!

Idag är fyller min blogg två år. När jag började skriva så trodde inte att jag skulle hålla på så länge. Jag tenderar att alltid hoppa på något nytt att greja med. Men faktum är att bloggen har fått mig att må så bra, tack vare alla snälla och vänliga människor jag har träffat via internet. Tack alla ni. För att fira tänkte jag lotta ut något . De som kommenterar detta inlägget har chans att vinna ett egentillverkat armband.
Today is the 2'd birthday for my blog. When I started I never expected for how long it would last. I usually don't keep on that long, there's always something new to investigate and learn. But the blog made me feel good with all kind people I met through the internet, and their positive feedback I recieved. Thank you so much dear friends and readers! To celebrate this moment I will give those who post a comment a chance to win in my anniversary giveaway. I will give away a bracelet made by me. Så här ser det ut när TT och Ole har haft en mysig hemmakväll i soffan. På söndagen var det perfekt promenadväder, vi gick längs ån och stannade vid dammluckorna för att leka med kamerorna. Bilden nedan är vatten som läcker ur fördämningen.
This is how it looks the day after when TT (me) and Ole had a cosy evening in the sofa. Sunday was a perfect day for a walk along the stream. We stopped at the pond and played with our cameras. This is water leaking from the barrage.
Inte den bästa kompositionen kanske men det var det lilla krypet jag var ute efter. Tack och lov jag är inte pollenallergiker och jag älskar doften av blommande hägg.
Not the best composition perhaps, but I was aiming at the little creature on one of the petals. Thank God I'm not allergic to pollen. I just love the scent of bird cherries in bloom.
Glöm nu inte att kommentera så får ni chansen att vinna i min jubileumsutlottning.
Don't forget to post a comment and you'll have the chance to win in my anniversary giveaway!!

21 kommentarer:

 1. Grattis grattis!
  Jag hittade hit till din fina blogg genom Home on the range bloggen.
  Jätte fina bilder du har!
  Kram
  Ann-Charlotte

  SvaraRadera
 2. Happy blogversary! Two years, yes! I do hope you carry on for a long long time, I always enjoy your posts, your creativity and your prizes ;-)!

  SvaraRadera
 3. Grattis till 2-årsjubiléet!!

  SvaraRadera
 4. GRATTIS!!!

  Hoppas på tur..!

  KRAM, Jenny

  SvaraRadera
 5. Lär väl säga grattis till 2a året då.

  Kanske en hemsida som översatt grammatiskt korrekt skulle sitta på sin plats :)

  LotZ of Fun //God
  (Doesnt need a bracelet)

  SvaraRadera
 6. Älskling! Grattis på 2-årsdagen!!

  Ole, tack för det!! :)

  Fredagsmysbilden såg väl trevlig ut! Två laptops och ostbehandlade nachochips, en öl och viktigast av allt, en Arduino!! :) Den är "Olig"! Jag hade trevligt och ser fram emot en repris snart!

  Du glömde nämna att du förlorade en tävling i lördags! 2-1-0! Ikväll kommer resultatet från de andra deltävlingarna, du kan ju ha kammat hem en seger där! Det är väldigt prestigefyllda tävlingar med fina priser! Eftersom jag vann en deltävling tänker jag själv utse mitt pris, hmm...chokladpudding?! :)

  Söndagen var en bra dag, jag ser fram emot nya fototurer, med byte av kamera. Då måste vi komma ihåg stativ också! Tack och lov att du inte är pollenallergiker ja...hmmm...atchooo!! :-)

  Älskar dig!

  /Ole :-)

  SvaraRadera
 7. Oj vad tiden går fort, grattis till blogg-två-årsdagen !!
  KRAMAR från Malin

  SvaraRadera
 8. Det lilla krypet..? Skulle det vara något på bilden? Eller är jag blind? Ja, skit i det, något handgjort vill man ju alltid ha! :)

  SvaraRadera
 9. Ett stort grattis i efterskott, tänk att hålla på i två år ...löåter som en evighet´men snart firar jag mitt första och det är det bästa jag gjort att börja blogga, det ger så himla mkt tillbaka och så får jag utlopp för min skrivarklåda, hoppas dagen varit bra, kramen

  SvaraRadera
 10. GRATTIS till dina två år här i blogglandia. Jag fyller snart ett år som bloggare. Alltid kul med utlottningar och tävling, så jag hänger givetvis på och hoppas på tur.
  Kram Eva Linnea

  SvaraRadera
 11. Grattis till 2-åringen!

  SvaraRadera
 12. Grattis till dina två år. Så kul att du har hittat tillbaka efter din lilla paus. Härliga bilder du tagit.

  Ha det bra!
  Kram Ullis

  SvaraRadera
 13. Grattis till 2-åringen ;-)!

  Lycka till med bloggandet även i fortsättningen.

  Kram från Anette

  SvaraRadera
 14. Congratulations with your birthday! The first of many to come, I'll be around to follow along!

  SvaraRadera
 15. GRATTIS!!!
  Vilken mysig dag ni verkar ha haft:-)
  Det är synd att inte det riktigt varma vädret har kommit hit till oss i Dalarna...inte till Orsa iaf...för man vill ju att det ska vara så pass så att man kan vara ute utan tröjor eller jackor,men det kommer väl får vi hoppas.

  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 16. Hej!

  Så härliga bilder!!!

  Och grattis till de 2 åren och hoppas att du fortsätter i många fler......

  Ha´en bra helg!
  MiaMaria

  SvaraRadera
 17. Grattis till jubillet! Härligt att ha något att fira..Fin helg på dig//Eva

  SvaraRadera
 18. Hej! Va kul att du hörde av dig hos mig! Grattis till två års jubiléet! Jag är gärna med i utlottningen! Ni hade verkligen härligt promenadväder ser jag!
  Ha en skön helg! Kram :)

  SvaraRadera
 19. Grattis till dina två år som bloggare! Får se hur länge man bloggar själv, men har inga planer på att sluta!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 20. Hej! Nu skall jag skriva en liten kommentar här, på begäran ;)
  (jag ser inte heller krypet...på fotot?)

  SvaraRadera
 21. Tack för dina snälla ord om hallen...behövde verkligen dom idag:-)

  Är lite låg just idag pga jobbsituationen/arbetslösheten,men det går över till en annan dag...suck...
  Det brukat pigga upp en med att tänka ut nya projekt...fniss...och jag sitter här med 6 l golvfärg kvar...fniss...och ett nästa lika skitfult golv precis bredvid hallgolvet...ingen tröskel eller just så mycket vägg som skärmar av...hmmmm...vad månne det bliva av den här tanken tro;-)
  Först måste mannen i huset läka sitt blödande knä innan jag lägger fram planen på ett så snyggt vis så att han inte kan neka...skratt...hur nu det ska gå till?!

  Kram Birgitta

  SvaraRadera