söndag 27 december 2009

En stilla jul

Hej alla! Vi har haft en väldigt lugn jul med bara de närmaste närvarande. Det var faktiskt skönt. På julaftonen så gick vi en snabb promenad i närmaste omgivningen med varsin kamera för att föreviga det vackra landskapet. Det här är utsikten från vår trädgård.
Hi everyone. We had a very calm and quiet christmas with only the closests relatives gathered. On christmas eve we took a quick walk in the neigbourhood with our cameras to take pictures of the wonderful white world. This is the view from our garden.
Inärheten finns ån med vattenfallet (kanske lite väl nära för en barnfamilj). Visst är det vackert med snöklädda träd som lutar sig över vattnet?
Nereby there is a river with a waterfall (perhaps too close for the children). Isnt it beautiful when the snow covered trees are hanging over the water?
Jag misstänker att det kan bli lite bilder på rinnande vatten framöver. Ja det kommer att bli inredning också men bara när jag tycker att rummen är tillräckligt representabla.
I think you will see more pictures of running water in this blog. And when I think the house is ready more interior pictures.

Det är som så att jag har en alldeles speciell relation till snö, relationen är så personlig att jag inte vill berätta historien/historierna här. Men för mig är den snötäckta naturen en verklig sagovärld.

Can't help it but I got a special relation to snow, well it's too personal to tell this tale to you all. But I can say that the snow covered nature is a fairytale world for me.

22 kommentarer:

 1. Väldigt vackert, måste vara underbart att bo så nära naturen!

  Jag får faktiskt också utsikt mot en skog, trevligt tycker jag..!

  : )

  KRAM, Jenny

  <3

  SvaraRadera
 2. god FORTSÄTTNING PÅ julEN-KRAM FRÅN EVA LINNEA (ja, det blev visst tvärtom här!)

  SvaraRadera
 3. Så vackert ni har det, runt omkring er.
  Har jag tackat för vinsten?
  Du vet, jag är så borta i skallen så jag borde opereras.:-D
  Tack du söta!
  Kram Stina

  SvaraRadera
 4. Vackra bilder! Snö är magiskt! Och Barcelona är är en magisk stad. Kram

  SvaraRadera
 5. Underbart vackra vintriga bilder du bjuder på! God fortsättning på julen! Kram//Eva

  SvaraRadera
 6. Du har en fin sida, med härliga bilder...det är nog lite skillnad på bloggportalerna, vad man kan göra. Får ta o börja testa lite mer på min...
  Vinterbilderna är härliga, men nu längtar jag efter värmen igen. Hösten var så grå och blöt.
  Ha ett Gott Nytt År,
  :)

  SvaraRadera
 7. Underbart vackra vinterbilder!

  Önskar dig ett Gott Nytt År!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 8. Min älskade! Du fotar så fina bilder, trots att jag hänger över axeln och är nördig med massa termer! :-) Jag gillar verkligen bilden på ån! Snyggt, stämningsfullt!

  Vi ska fixa lite representativism i huset love så du får bjuda dina bloggvänner på bilder med vårt nya boende på! Jag tycker att toaletten på övervåningen är klart representativ! Den ska jag blogga om när jag har tid! :-)

  Jag älskar dig, din alldeles speciella relation till snö och det faktum att vi bor ihop! Du är så snäll, rar och söt och jag är tacksam för varje minut jag får vara tillsammans med dig!

  Vi ses vid TV'n! ;-)

  Puss älskling!

  SvaraRadera
 9. Oh yes, it is a fairy tail! Look at this pictures, they are so wonderful! Hope you had a beautiful christmas with your dearest. Hugs, Mira!

  SvaraRadera
 10. Visst är snön som en vacker sagovärld, presis som dina bilder väldigt vackra. Vilken vacker natur ni har omkring er.Jag är ju i början jämtlänning så för mej är snö till jul viktigare än allt annat :) (nästan,familjen går ju först förståss)Kram Katta

  SvaraRadera
 11. Så skönt med en lugn jul! Det kan man behöva!:) Så vackra vinterbilder du fotat! HÄrligt! Ha ett riktigt Gott Nytt År! Kram från "gudrun" :)

  SvaraRadera
 12. God fortsättning är det väl lite sent att önska så jag får önska Gott Nytt År lite i försott istället.. Kul att korgen kom till användning :-)

  SvaraRadera
 13. ... glömde tacka för min julklspp :-D .. vet pecis vad jag ska använda den till om det finns kvar....

  SvaraRadera
 14. Så underbara bilder. Skönt att det blev en bra jul.

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 15. Gudomliga bilder!!! =)

  Önskar dig världens bästa nya år!! Med massor av myyys och bus!!

  Många kramar Malin

  SvaraRadera
 16. Tack för din julhälsning hos mig!
  Så vackra bilder du visar!
  Önskar ett gott nytt år!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 17. Önskar dig ett riktigt
  ~GOTT NYTT ÅR~
  Kram Ullis

  SvaraRadera
 18. Enormt vackra foton, jag älskar att ha kameran med mig ute i naturen. Det är fantastiskt vad mycket vackert det finns att se. Önskar dig ett gott slut och ett gott nytt!
  Kram!

  SvaraRadera
 19. Vackert!


  Önskar dig ett Gott Nytt år 2010!

  MiaMaria

  SvaraRadera
 20. Gud vilka fina naturbilder =) Älskar den med vattnet =)

  SvaraRadera
 21. Oj, tjusiga bilder, har bara
  sett trädgården i mörker
  Tack för alla julklappar
  och födelsepresenter

  Mamma

  SvaraRadera