Sidor

måndag 22 februari 2010

Longing for spring!

Hej alla glada! Jag är väl inte ensam om att längta efter värme, fågelsång och blommor nu? Jag har gått och pillat och tittat på blommorna i affären så länge nu så häromdagen så var jag bara tvungen att köpa en kudde med blåklockor och lite rea-pelargoner. Blommor som går att använda igen tycker jag om. Dessa går att plantera ut i rabatten senare som perenn.
~
Hi all sweet friends! I'm guessing that I'm not alone, longing for some warmth, birdie tweets and blossom right now? I couldn't resist buying flowers the other day. This blue bell cusion and some pelargoniums at a sale. I like flowers that is recycable. In summer I can plant these bluebells to enjoy several years ahead in my garden.
Förra veckan när jag var hemma och snurrig (är det fortfarande) så kunde jag bara sitta och pilla lite, jag sorterade pryttlar och målade. Jag har börjat fylla i mitt kreativa block som jag fick av Lili för nästan ett år sedan. Jag har skrivit lite i det också men det är bara för mina egna ögon.
~
Last week when I was at home feeling dizzy I sat down and organised my working space and painted a little. I've started filling the papers in my art journal Lili gave me about a year ago. I've been written a bit but that is for my own eyes.

Jag har visat den förut men den tål att ses igen. Ser ni hur pärmarna buktar för att de är fyllda med en massa pappersgodis!
~
I showed you before but it is worth to see it again. Look at the bulging cardboard, that tells you that this journal is stuffed with paper goodies.


Ha en fin vecka och så får vi hålla tummarna på att det kommer en vår i år också.
Have a lovely week my friends.

8 kommentarer:

 1. Ja, lite vår vore inte fel. Köpte fröpåsar idag....:)

  SvaraRadera
 2. Håller med :) Nu får det bli vår snart!! Vi hade -27 imorse!!! Har säkert 1 meter snö ute på gården...

  Vilka söta blommor du har köpt. Ett bra tips att man kan plantera ut dem sedan.

  Ha det gott,
  Therese

  SvaraRadera
 3. Visst är det väl tur att det finns blommor att köpa och njuta av. Det var en söt liten blåvinge, har du målat den? Ditt kreativa block ger massor med inspiration bara av att se utsidan på det;-)
  Å självklart kommer våren snart. Hoppas att du snart känner dig bättre.
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 4. You are so sweet! I am looking forward to spring too!

  SvaraRadera
 5. oh, the flowers are gorgeous!
  and your butterfly is quite sweet and full of the promise of spring. How lovely that you are having fun with your journal.

  SvaraRadera
 6. Bara utsidan på detta block säger mkt...:) så fint och visst är det tur att man kan överleva med butikerna vårblomster, hoppas dagen varit bra, kram

  SvaraRadera
 7. hej,
  Ja nu längtar man, men den kommer tids nog...
  härliga pärmar
  kram i massor
  sandra
  kul att du tittade in hos mig

  SvaraRadera
 8. Jag hoppas verkligen att våren kommit när jag kommer hem från vår resa men jag tror det kommer att ta tid innan all denna snön smält.Den blomman har en underbar färg ska bli kul att komma igång med lite vårblommor sen. Vilken söt fjäril, har du målat den i din bok? Hoppas du mår bättre snart, kram Katta

  SvaraRadera