söndag 18 juli 2010

Lazy days are here!

Äntligen har jag semester, som jag har längtat. I synnerhet sista dagen, det är som om allt ska hinnas med då..ja jag blev klar och kunde gå hem med någotsånär gott samvete. Nu sitter jag här på min favoritplats, verandan och bloggar :). Mina ärtor blommar och sätter frukter i olika färger. I den här buketten är det blåärt och gråärt samlade. De är så lika så jag kan inte skilja blommorna åt men fröna skiljer sig desto mer (de har jag visat förut om ni är nyfikna).
God, I'm so glad my vacation has started at last. The last working day was heavy, I had a lot of issues to finish. But it ended well. Right now, I'm sitting here at my favourite spot; the front porch with my laptop. My peas are in flower and sets fruits in different colours. I collected some of them in this bouqet, it is grey and blue peas (old sorts both). They are as similar that I can't name the flowers here, but the peas looks very different (I wrote about them before if youre interested).
Visst ser de ut lite som luktärt? Tyvärr är de helt doftlösa. Vi har haft ömsom het sol och ömsom slagregn som har tryckt ner alla höga perenner. Här är några riddarsporrar som hade brytits av regnet och som hamnade i vas istället.
We had a very variation of the weather, hot sun one day and heavy rain the other. Some Larkspur where broken and got their place in a vase instead.
Jag vet inte om det blir så mycket latande. Trädgården behöver sin omvårdnad och så har vi sagt att det ska bli av med lite köksrenovering. Det blir budget men de kommer att bli bra, det är jag övertygad om, om jag får som jag vill :D
I'm not sure if these days will be lazy. The garden is waiting for some care and we have decided to do something about the kitchen. It will be a low budget renovating but it will look nice, I'm convinced about that....If I rule :D

9 kommentarer:

 1. Vilka vackra blommor!

  Ha en UNDERBAR semester!!!

  : )

  KRAM, Jenny

  SvaraRadera
 2. Härligt med semester. Passa på och njut lite också. Är ju perfekt att sitta och planera och dessutom komma på hur du ska få som du vill;)Vi gjorde också en budgetrenovering i köket och jag är så nöjd. Så fina blommor du har.
  Ha en bra vecka!
  kram Ullis

  SvaraRadera
 3. Underbara blommor!
  Och vad skönt med semester! Njut!!!
  Och du, jag tror vi alla är lika kritiska till bilder på oss själva. Nuförtiden försöker jag genast snappa av en negativ tanke. Så att även kag kan se hur fin jag är, det säger ju alla, men varför ser inte jag det?
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Skönt med semester kan jag tänka mig... här bades det också fortfarande, det är ju ändå ordentlig sommarvärme... :)

  Självklar får ni komma och hälsa på när ni är i krokarna... :)

  SvaraRadera
 5. Jag har oxå äntligen samaster efter en "helt galen" vår&sommar...sist från jobbet,men nu äntligen kan man ägna sig helhjärtat åt hemmets projekt ;-)

  Vad kul med köksrenovering...behövs inte så mycket för att man ska bli nöjdare med sitt kök (beror naturligtvis på hur det ser ut innan förstås).
  Lycka till med att få "bestämma",men det tror jag att du fåt,eller hur;-)

  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 6. Men vad ...sEmEster heter det narutligtvis!!!

  SvaraRadera
 7. Nä,nu går jag och lägger mig...naturligtvis heter det ju...fniss...

  SvaraRadera
 8. Vad härligt att få börja sin semester nu! Även om man har massor att göra på semestern så blir det i en helt annat takt. Är man sugen på en paus kan man ta den, det blir inte så mycket klockan som styr. Önskar dig en fin semester och en trevlig helg!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 9. Härligt med semester och mysigt att sitta på varandan och blogga! Tyvärr är min semester slut, men har verkligen haft tur med vädret. Vackra blommor du visar! Ha en fortsatt trevlig semester!
  Kram Anki

  SvaraRadera