Sidor

onsdag 29 september 2010

Short update

Jag har inte varit särskilt flitig här och inte hemma heller. Det beror på stor brist på inspiration just nu. Fastän naturen är så vacker har jaginte fotat något (bilden här nedan är från en annan höst) men jag har gått i skogen och plockat svamp.
Ok. I might not be busy as a bee here, well not in reality either. I have lack of inspiration right now. Though the nature is so beautiful this time I haven't been outside for taking pictures (the one below is from last year). But I have picked some fungus in the forest and I had a few walks.

Men en sak händer i allafall här hemma. Köket. Det ser jag fram emot att få visa. Nu är det bara tapeterna kvar. Jag ska ta och plinga färgbutiken och beställa nu.
But we are busy with one thing. I must say I'm looking forward to show you our new kitchen. The only thing left is the wallpapers. I will call the paintstore today and order.
Knappsamling /Button collection

5 kommentarer:

 1. Godmorning!
  Åh sådan vacker bild!
  helt underbar!
  Ha en fin Höstdag!
  Kram Kathrine

  SvaraRadera
 2. Min älskade fina älskling!

  Du är så fin, så vacker, så underbar! Jag älskar dig så mycket och kärleken blir bara starkare för varje dag som går. Även om vi inte har varit tillsammans så länge så känns det som om vi alltid varit det, eller i alla fall som att det alltid var meningen att det skulle vara vi.

  Jag är så stolt att få vara tillsammans med dig, att få somna bredvid dig och att få vakna upp bredvid dig! Det är inget jag tar för givet, jag gläds över varje dag vi får tillsammans och känner tacksamhet varje gång jag tittar på dig.

  För mig finns bara du, och utan dig skulle jag vara tom. Jag älskar dig så mycket, nu och för alltid.

  Din för alltid,
  Johan
  My beautiful love!

  You are so beautiful, so wonderful! I love you so much and the love grows stronger every day. Even though we have not been together that long, it feels like it's been forever, or at least that it always where ment to be you and me.

  I'm so proud to be together with you, to fall asleep next to you, to wake up next to you. It's nothing I take for granted, I'm glad for every day we have together and I feel greatful every time I look at you.

  For me, there's only you, without you I would feel empty.

  I love you so much, now and forever.

  Yours forever,
  Johan

  SvaraRadera
 3. Åh min älskling <3 <3 <3 <3

  SvaraRadera
 4. Inspirationen kommer och går. Spännande med köket.
  Önskar dig en fortsatt trevlig helg!
  Kram Ullis

  SvaraRadera
 5. Wow, love talks!

  Det är bäst att tassa lite försiktigt så jag inte stör...men vilka vackra ord och vilken kärleksförklaring jag hittar här...önskar er all lycka.

  Vilken vacker höstbild, precis så där vackert är det utanför mitt fönster...nä jag skojar bara. Jag sitter på ett trist kontor och stirrar rakt in i en husvägg. Men om jag böjer mig fram och kikar uppåt ser jag att himlen är blå.

  Ha det bäst!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera