Sidor

söndag 18 november 2007

Glöm inte tävlingen

Jag har haft så roligt när jag pysslade ihop presenterna till utmaningen nedan. Jag satt hela lördag kväll och jag ville inte gå och lägga mig så det blev sent i säng. Idag fortsatte jag och nu är jag klar. Jag ska lägga in bilder på presenterna senare när mina mottagare har fått dem, annars blir det ju ingen överraskning. Grattis till Inredningsgalen , Ardisia och Nygammalt .
~~~~~~
Men jag har inte dragit någon till min frågetävling som jag har i inlägget nedan. Ang folkdräkten. Jag väntar några dagar till innan jag drar en vinnare så än finns chansen. För att göra det liite lättare, jag bor ju i Dalarna. Kommer ni på det så skriv en kommentar i inlägget nedan. Kram på er!!

8 kommentarer:

 1. Jag har ingen aning om folkdräkten . En vild gissning är ju Sundborn , när du säger att den är skapad av en konstnär. Tankarna går ju genast till Karin Larsson .
  Men vad vet jag !?
  Kram / Lotta

  SvaraRadera
 2. Svar på din fråga ang. lyktan...
  Den är köpt i en butik här i Karlstad på Noll54....

  Trevlig Måndag!
  Miamaria

  SvaraRadera
 3. Jag har nog dessvärre ingen tur här heller...har inte haft det någonstans!! Bu huu...
  VIlken söt liten bild du visar idag!
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 4. Lilla kråkgumman där. Du är söt du. Själva kransen har jag inte gjort. Men det ser ut som pilblad. Puss

  SvaraRadera
 5. Jag vet inte om jag får ändra mig. Men det är säkert från Sundbornsdräkte. Karin sydde ju mycket tillsammans med andra kvinnor. Innan så var det ju Svärdsjödräkten som gällde, innan hon kom på en ny...till Sundborn.:-) Puss

  SvaraRadera
 6. Vilken söt bild!! Ha en bra vecka! Kram!

  SvaraRadera
 7. Vilken fantastiskt vacker bild!! DEn skulle jag vilja "sno"! Ha en skön vecka, jag skippar tävlingen denna gång : ) Mari.

  SvaraRadera