lördag 10 januari 2009

Dancing out the christmas

Dags att rensa ut julen. Jag ska ta bort allt som påminner om den. Men jag tänker inte längta efter våren än, jag njuter för fullt av snön. Vi har ju inte haft sådan här vinter sedan de två första åren vi bodde i det här huset (vi har bott här i 6 år). Och jag tycker om när det är kallt och frost på träden. Om några månader kanske jag kommer att babbla om vår.
Time to take out the christmas. I am going to wipe off all things reminding about it. But I won't be longing for spring yet. I enjoy the winter and the snow so much right now. We didn't had a winter like this since the two first in our house (we've lived here for 6 years). And i like the cold and the frost on the trees. A few months to go then I will talk about spring!

Hyacinter tänker jag fortsätta köpa så länge det finns i affärerna. Jag älskar att komma hem och det doftar blommor istället för gammal ved och eld (som det annars skulle ha gjort).

I will keep buying those bulbs as long as they are available. I love to come home and meet the scent of flowers, instead of old wood logs and fire (as it would otherwise from our stoves).

Imorgon ska jag springa i skogen igen och bara njuuta av skjutsen av endorfiner och adrenalin man får när man kutar. Tomorrow I will run in the forest and just feel the endorfine and adrenaline rushing through my body when working, pure joy.

15 kommentarer:

 1. Hennes blogg finns kvar, så det är inte samma person...

  KRAM, Jenny

  <3

  SvaraRadera
 2. Du visar jämt så härliga bilder. Ja en sådan här vinter är ju inte så vanlig numera. Så spännande att få se vad som kommer i postlådan då under veckan.

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 3. hej hittade hit från ullis....du bjuder på fina bilder. Inspiration!!!! återkommer gärna
  kramar pia

  SvaraRadera
 4. Har man en sådan vacker vinter som du så skulle jag gärna vilja behålla den oxå, men så är ju inte fallit nere hos oss, men vädret som varit sista veckorna har ju varit underbart och snart är vi i mitten av jan och det känns i hela kroppen att vi går åt rätt håll, ha en skön söndag och ljuvliga vinterbilder från dig,kram

  SvaraRadera
 5. We are having winter too over here! For the first time in years there are skating tours and championships everywhere, We were having exactly the same beautiful frosty landscape too, it's like a fairytale. It's cold but sunny so you can get outside to join the fun. Have a nice Sunday!

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Här åker julen ut i dag och snön får sig en duvning med all blåst och plusgrader...usch slask vill vi inte ha!

  Ha en trevlig vecka!

  kram
  Liisa

  SvaraRadera
 7. Vilka fina bilder, som sagt konstnärlig! Vill också springa, tror jag. Men det är ju noll gradig här; kallt åt fötterna och halt?! eller är det bara jag som försöker hitta undanflykter?

  SvaraRadera
 8. Å så härligt det lät att springa ute..borde komma igång jag med med mina promenader snart...

  Visst är det härligt med hyacinter, men för mig tillhör de på ett sätt julen..och den vill jag inte veta av NU..nu längtar jag efter VÅREN...

  Kram Linda

  SvaraRadera
 9. Underbar hyacint i fint turkos bytta! Ha en bra vecka.Hur gick det på jogging-rundan, förresten?!//Eva

  SvaraRadera
 10. Om det ser ut så där när det är vinter så är det helt ok tycker jag. Men när det är som här grått,grått,grått inte den minsta gnutta snö, då är det inte kul! Då längtar jag efter våren...
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 11. 11 km låter bra!Duktigt!! Själv var jag inne o "kurerade mej" o rensade garderober..Ha det gott// Eva

  SvaraRadera
 12. Vilka ljuvliga bilder... det låter så friskt & lätt att kuta omkring i skogen - så härligt :)

  Nu skall jag kika mig omkring lite till, önskar Dig en härlig kväll
  //Siv

  SvaraRadera
 13. Så vackra frostiga bilder!
  Så härligt att springa i skogen - men jag skall nog starta med promenader.

  Kram Maud

  SvaraRadera
 14. Visst är det härligt med riktigt vinter! Jag njuter av att se dina fina bilder. Ha en riktigt vintrig vecka :)
  KRAM

  Jenny-jennyshemochharmoni.blogg.se

  SvaraRadera
 15. hej
  tack så mycke för dom snälla orden bugar i bockar =) tänk va man kan hitta under masonit =) måste vara lycka.....
  ha en skön vecka
  kram pia

  SvaraRadera