måndag 12 januari 2009

Lite trams och lite allvar

Jag har hållit på att jobba med collage och mixmedia under några dagar . Arbetstemat har varit alla hjärtans dag och jag ska lägga ut det på etsy. Här är en rar sak som man skulle tänka sig passa som present till en kompis...
I've worked with my collages and mixmedia during some days. The theme of the work has been Valentines day. I will put in in my etsy. Here's a sweet thing that would fit for a present to a friend....
Sen har jag gjort ett litet axplock med tags. Stommarna till de här korten kommer från mitt jobb, när man hade utrensning i arkivet.
Then I made a bouqet of tags. The ground to the cards is from the cleaning of the archive at my work.
Ja det var tramset...Då kommer vi till den allvarliga sidan. Det var den här som jag tyckte var jobbig att göra och nu vet jag inte vad jag ska göra med den. Jag vill inte lägga den på etsy.
Well that was the silly things...Now to the serious one. This is the one I feel was hard to make. I don't know what to do with it yet. There's a resistance to put it on etsy.

Vingarna på sorgmanteln fick sitta på den här stilige herrn.
The wings I painted, I gave to this handsome fellow.
Den korta dikten, som jag har klämt ur mig, kommer från en karaktär jag har hittat på. Det är en man som genomlider en olycklig kärlek. Sorgligt och utsiktslös. Så nu har jag avslöjat en av mina hemligheter, jag skriver, men bara för skrivbordslådan (än så länge).
The short poem I squeezed out of myself, is from a caracter I created. It's a man suffering from an unhappy loveaffair. Very sad and hopeless. So...now I have given you one of my secrets, I'm writing but only for my drawer (yet).
Så innan jag går och lägger mig och är helt uttömd ska jag måla en grej till ytterligare ett collage som jag ska lotta ut till de som kommenterar under januari.
So before I go to bed, exhausted, I will paint one more thing for a mixmedia i will give away to one of all comments of january readers.

14 kommentarer:

 1. Det är precis så det ska vara en liten gladare och en lite allvarligare sida. Det behöver vi. Alltid lika kul att titta in till dig och se vad du har hittat på för pyssel. Alltid är det också något nytt och alltid lika fint.

  Ha det bra!
  Kram Ullis

  SvaraRadera
 2. Men å vilka underbara kort du gjort!!! De är ju ättefina. Alla hjärtans dagkort är det ju förståss dax att börja med nu om man inte ska vara ute i sista minuten som jag alltid brukar vara annars.Tack för en härlig inspirationskick. Kram Katta

  SvaraRadera
 3. SÅ otroligt fint...gillade särskilt den med dikten..!Olyckligt kär är jag nämligen själv...

  KRAM, Jenny

  <3

  SvaraRadera
 4. Så fina kort du har gjort! Och så duktigt du är på att skriva! Nu vill jag läsa mer av det du skrivit!
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 5. Vilka underbara kort/tavlor du skapar, du har en sådan känsla, helt ljuvliga, kramar

  SvaraRadera
 6. Du gör ju så mycket fint och det behövs väl två sidor av allt....Hoppas att allt är bra hos er...Kram/Majsan

  SvaraRadera
 7. Hej och hå!
  Du är ju super duktig ju!!

  Och nej PMS kan jag nog inte skylla på.......lite taskig självkänsla snarare!!
  Och visst är det så att det går över men det är höga berg och djupa dalar om man säger så!!

  Ha det bäst!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 8. You have been so productive and made such beautiful things. Perhaps you should keep your personal favorites a while to yourself. When your house is full you still can decide to sell them...

  SvaraRadera
 9. Härligt att se fler som gillar att skriva så där i hemlighet :).
  Vår kökstapet är ett nytryck av en 1920-tals tapet & heter Hovdala (ev Hovdala blomma) & kommer från Lim & Handtryck. Finns i 3 el 4 olika färgställningar. Egentligen ingen kökstapet som endel påpekar när de kommer hit (såna som inte bryr sig ett dyft om det där med gamla fönster & linoljefärg osv ;)) men vi föll för den direkt & har inte ångrat oss en sekund.

  SvaraRadera
 10. Du kan du!:-) Jättefint.:-) Kramis

  SvaraRadera
 11. Fina, glittriga kort du gör- här flödar kreativiteten! Sorgmanteln är en av mina favoritfjärilar -så vacker!!Fortsatt fin vecka//Eva

  SvaraRadera
 12. Underbara kort! Kreativitet saknas inte här. Du är duktig på att skriva också. Gillar vingarna på mannen.

  Kramar L

  SvaraRadera
 13. Då måste jag försöka pilla upp de fina paketen för att titta på dina mästerverk. Så får jag packa in dem igen. Det var maken som tog in posten och han reagerade på din adress. Det vet jag var det är sa han. Inte så konstig när han är uppvuxen i närheten. Han har sedan också bott på ett annat ställe där för ett antal är sedan när han var gift med sin förra fru.

  Kramar Ullis

  SvaraRadera
 14. Fint pyssel och vackra diktrader du gjort!

  Ha en skön helg! Kramar!

  SvaraRadera