Sidor

torsdag 28 oktober 2010

First some trick then some treat

Kan ni tänka er hur det är att leva med äkta bus? Jag menar inte de där söta spökbarnen som ringer på dörren och tigger godis utan äkta varan, som håller dig spänd hela tiden och väcker dig på nätterna i skräck. Jag kan säga er att det inte är roligt alls, i synnerhet när andarna är av det elaka slaget. Vi fick hjälp av en god vän, en karismatisk healer och änglarna. Det har varit en pärs att bo i det här huset i ett år. Jag vill inte gå in på hur påfrestande det har varit men jag kan ju nämna min brist på inspiration som ett av symptomen. Det är sån skillnad nu, huset är tyst och stilla och när jag är ensam i huset så är jag verkligen ensam. Nu sussar jag sött och det bästa av allt är att jag känner mig glad igen.
Men nu har jag ett uppdrag och det är att gräva lite i lokalhistorien, en intressant och tragisk sådan.

Can you imagine living with real tricks. Not those cute children knocking on your door, but those who keep your attention up all the time, wake you up at night and give you goose bumps. I can tell you it's no fun at all. Specially when the spirits are of the evil kind. We got strong help from a friend, a colourful woman and the angels. Living a year in this house has been more trying than I can tell you here. Just mention that my lack of inspiration was only one of the syndromes. It is a complete difference now; the house is silent and calm and when I'm alone in the house I really am alone. I sleep tight and the best of all I'm happy again.
I have a mission now to do some research about the local history, very interesting and sad.

Denna lilla korg har jag gjort till en vän som har bjudit oss på middag på lördag kväll. Jag ska köpa lite godis och fylla den för att ge bort. Min älskling gav mig en makeuplektion på Make Up store till lördag så förhoppningsvis blir jag riktigt snygg till festen. Ha en underbar helg!

This little basket I have made for a friend who invited us for dinner saturday night. The text on the basket says trick or treat. I will fill it with candy as a nice gift. My beloved gave me a make up lesson at Make up store at saturday so I hopefully will look gorgeous at the party.
Enjoy the weekend.

13 kommentarer:

 1. Vilken vacker korg du har gjort!
  Skönt att du får lugn och ro i ditt hem nu. Tar mycket energi när man inte kan slappna av i sitt hem. På mitt fd jobb hade man osynligt sällskap.
  Ha en trevlig helg.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Oj måste ha varit jobbigt att ha det så! Skönt att det blivit lugnt nu...jag har varit med om nåt liknande när jag bodde i huset, men det var ingen elak ande, på nåt sätt så lyckades jag få bort honom...tror att det var mannen som bodde där innan mig, han dog strax innan jag flyttade in nämligen...

  Vad fint du har pysslat med korgen!

  : )

  Ha en underbar helg!
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Skönt att det är lugnt nu.
  De kan vara riktigt eländiga de där. Var rädd om dig gumman.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 4. Ja, älskling! Det har varit ett annorlunda år! Förlåt att jag släpade med mig massa dumma typer, även om de som redan fanns här säkert var påfrestande de med!

  Med eller utan makeupstorelektioner så är du det vackraste jag vet! Jag älskar dig så mycket!

  Puss min fina älskling!

  SvaraRadera
 5. Happy Halloween to you. Seems like you are all ready for it!

  SvaraRadera
 6. Oj så läskigt! Man har ju hört talas om sådant... Och skönt att ni blivit av med andarna nu!
  Fin liten korg för godiset också...
  Kram
  Marie

  SvaraRadera
 7. Hejsan!

  Usch låter ju inte alls kul men skönt att det lugnat sig...

  Och vilken härlig bus/godiskorg du gjort....

  Ha en bra vecka!
  MiaMaria

  SvaraRadera
 8. Det där måste du skriva mera om..inte bor jag ensam på Bossgård inte men inget jag tycker är obehagligt, tyker det är spännande...hoppas du skriver mera om det och vad skönt att ni fått det lugnt, kramen

  SvaraRadera
 9. Det är väl precis sådant man är rädd för när man flyttar in ett hus.
  Skönt att det är lugnt hemma nu o att ni sover gott.

  Kram o tack för en värmande hälsning.
  Betty

  SvaraRadera
 10. Oj det lät inte så speciellt kul. Tur att ni har fått hjälp att få det lugnt igen. Är ju en stor skillnad när man har positiv energi istället.
  Ha en fortsatt bra helg!
  Kram Ullis

  SvaraRadera
 11. I am glad you are happy again. The basket is so nice.
  Marcie

  SvaraRadera