Sidor

måndag 13 juni 2011

A nice weekend

I helgen fick jag chansen att shoppa lite nytt till verandan och trädgården. Den blommiga lilla hinken som pelargonen står i passar in i färgskalan på mitt smultronställe perfekt.
I got the chance for some shopping for my porch this weekend. The bucket with flowerprints was a perfect colour match for my favourite spot.
Annica kom och hämtade mig och vi for till Bäsna trädgård i Borlänge. Det var mitt första besök där och jag kan säga att trädgården är värd att besöka pga att den är ganska speciell (läs plottrig). Det finns inga speciella växter att köpa där, men en fin prylbutik. Visningsträdgården är verkligen plottrig på den lilla ytan samsas växter med krimskrams av helt skilda världar. Som demoner och tomtar.
I went to Bäsna garden in Borlänge with Annica. It was my first visit and I can say that it is worth a visit because it is special (read cluttery). There's no rare plants to buy but nice things for the garden. The show garden is very cluttery. On the little space is plants crowding with knick-knacks of all different kinds. Like demons and gnomes.

Buddastatyer, you name it. Ja tom skitfula små miniatyrer av huvudena på påskön.
...And Buddahs, well you name it. They even got shitty little miniatures of the heads on Easter Island.

Ändå kan jag rekommendera ett besök till Bäsna, det är ändå ganska mysigt. Det kan ju hända att det var sällskapet och det goda fikat som gjorde det hela komplett. Tack och godnatt.
I can anyway recomend a visit to Bäsna, because it is rather cosy. It might be because of my company and the nice coffee that made it successful. Good night and sleep tight.

9 kommentarer:

 1. Bäsna är en upplevelse att gå runt i och speciellt för barnen kan jag tänka mej, alltid nåt som dyker upp. Var själv där för någon vecka sedan och köpte bröllopspresenter, två körsbärsträd, och några buskar till oss själva att täcka upp för insyn.

  Ha det gott och njut av sommaren, kramar Birgitta

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt ställe! Ja, ska sova ut när den här jäkla studentveckan är över =S

  SvaraRadera
 3. Nej ELLOS har egentligen ingen vidare kvalitet på sina kläder de heller...men tyvärr så väljer jag oftast (dumt nog) kvantitet framför kvalitet...

  Önskar att jag kunde sy kläder själv istället, så att man hade fått det precis så som man vill ha det!

  Annars har jag funderat på att handla lite här:http://byfaith.se/

  Gillade deras mamelucker!

  : )

  KRAM, Jenny

  SvaraRadera
 4. Själv har jag lite svårt för just trädgårdstomtar... men man kanske ändrar sig.Just nu tror jag inte det men det har ju hänt förr :)
  kram
  Marie

  SvaraRadera
 5. Olá, amiga!
  Passei para conhecer o seu blog.
  Amei... lindo, criativo e agradável.
  Você é muito talentosa!
  Beijinhos.
  Brasil
  ✿•.¸¸♪♫♪
  。˚ ˚ ˛✿

  SvaraRadera
 6. Åh va fint med lykta och hink! Så fint i trädgård oxå! Kram :)

  SvaraRadera