Sidor

tisdag 18 oktober 2011

Under a cheddar moon

Idag är jag hemma med en sjuk tweenie. Vi ska ju egentligen göra engelska läxan men vi fastnade vid köksbordet över lådan med smink och har testat lite zombiesminkning. Nu har jag ett elakt sår på ovansidan av handen och pojken ett kulhål på sin arm.

Today I'm home with a sick tweenie. We are supposed to do the english homework but we got stuck by the kitchen table and trying to do zombie makeup. I have a severe cut on my hand now and the boy a bullet hole on his arm.


Sent på söndagkvällen kom Johan hem för att hämta mig för att åka till sjön och fota en lågt hängande gul ostmåne. Den kastade en gyllene strimma på vattnet, det var så vackert men tyvärr blev de bilderna dåliga.

Sunday night came Johan home to take me to the lake and take picture of a low hanging yellow moon. It casted a golden light on the lake but that photo failed for me.

Här kommer lite fler dekorationer som jag har gjort. Det är bara svart papper som är vikt en gång och så har jag klippt ut fladdermöss. De ska sitta på väggen vid öppna spisen så att det ser ut som om de flyger ut från den.

These are some other decorations Iv'e made. Just folded black paper and cut out bats. They will be put on the wall and look like they are flying out from the stove in the livingroom.

4 kommentarer:

 1. Ja, det är samma som gjort boken, och jag älskar verkligen den, massor av idéer som jag tänker förverkliga när jag flyttat..!

  : )

  Ja, lite Sisters of Mercy är väl aldrig fel?!

  ; )

  Snygga wounds du fått till!

  KRAM, Jenny

  SvaraRadera
 2. Ååå det där är så kul!!! Fast vi skrämde slag på min äldsta dotter förra hösten. Hennes barn var hos mig och de hittade lådan med teatersmink. Jag gjorde ett elakt sår på K och sen fotade vi med mobilen och MMS:ade till dottern, inte trodde jag att hon skulle tro att det var på riktigt! Ett tips är att klippa korta trådar och lägga över såret så att det ser ut som det är sytt och inte riktigt håller ihop.

  Ha en fin kväll!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 3. Yack va äckliga sår , ha ha .
  Jag tycker månen blev bra ja , de e ju görsvårt att fota !
  Kraam/Lotta

  SvaraRadera
 4. Hua de ser verkliga ut de där såren.. Ha en mysig kväll!
  Kram Pia

  SvaraRadera