Sidor

torsdag 9 augusti 2007

Fynd och inredning

Jag har gjort ett fynd på nätet. Budade på spetsar och vann. Hem kom ett paket med mycket tunna och skira gamla spetsar, flera meter. Nu kliar jag mig i huvudet för fullt och undrar vad jag ska använda dem till. Jag tycker de känns alldeles för tunna för att sy fast på dukar och kuddar. Jag kanske ska sy mig en historisk klänning sekelskifte eller rokoko? Ge mig gärna lite tips vad jag kan använda dem till!!
Jag måste bara tipsa om amerikanska Country Living http://www.countryliving.com/ det finns så mycket ögongodis där. Se bara här nedan. Vilken matsal. Salen i vårat hus är just nu tv-rum och vardagsrum, men den här bilden fick mig att fundera om jag inte skulle göra om den till en riktig matsal med plats för många istället för att klämma in matbordet i hörnrummet brevid köket.

9 kommentarer:

 1. Vad kul med en blogg som är ny för mig! Och jag ser att du är en namne, jag heter nämligen också Linnéa. :-)

  Vilka fina spetsar, vad kul med såna fynd!

  Ha en bra fredagkväll! // Linnéa

  SvaraRadera
 2. Hej tack för ditt besök och vilken fin blogg du har! Vilka fina spetsar du har fyndat. Dom är fina bara där dom ligger också. Tänk att någon har suttit och knypplat dom, vilket jobb. Vilka talande före och efter bilder på ert hus. Det finns verkligen någonting som heter att renovera sönder ett hus. Ni har gjort det jättevackert. Jag håller med dig om fönstren, vi ska också ha lösa innanfönster i torpet där vi ska bo senare :-)
  Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Hallå där och varmt välkommen till bloggvärlden! Om jag inte sagt det förr... är ju så många bloggar nu men minns inte jag varit här, fann dig via Interiörshuset.
  Jättefina gamla spetsar du vann, de är ju vackra bara som de är, liggandes framme.Mysig blogg och vackert hus du har, och dalkulla också, jättekul!! Mari.

  SvaraRadera
 4. Hej! Hittade hit via annan blogg....Kul att se din sida, mycket mys! Kommer tillbaka snart! Kram!!

  SvaraRadera
 5. Hittade också hit via en annan blogg och blir imponerad.
  Gillar eran renovering av utsidan! Det ger mig en del ideér hur vi ska göra... fast det vågar jag inte tala om för maken ännu ;-)

  SvaraRadera
 6. *viskar* jag har fuskat med textningen och tagit hjälp av datorn att få en förlaga.... :-D

  Jo jag försöker ta det lungt nu när jag kommer hem, hinner inte annat ändå just nu. Förhoppningsvis bilr det lungare framöver. Men skulle ju vilja ha upp v-rumstapterna som ligger i förrådet före jul....-D

  SvaraRadera
 7. for noen vakre funn,de spetsende får du nok bruk for til ett eller annet prosjekt utover høsten kan jeg tenke meg=)

  SvaraRadera
 8. Tillbaka igen, din sida gav mersmak.
  Jag gillar ditt recept på eget örtsalt och lånar det, hoppas det är ok.

  SvaraRadera
 9. Jag sparar också på gamla spetsar och håller på att sy ett lapptäcke av dom inspirerat av Mia på bloggen Mias Landliv. Kolla in länken http://miaslandliv.blogspot.com/search?q=blonder

  Fin blogg du har förresten!

  SvaraRadera