torsdag 5 juli 2007

Nu är spegeln på plats

Så här blev det. Piedestalen som står brevid kaminen köpte jag på samma ställe och klämde in i bakluckan på bilen.
I buketten har jag ett smakprov av trädgårdens blommor. Självsådda penseer, akleja, borstnejlika (som luktar blomaffär) och lite gräs och blad. Jag klipper alltid ner perenner när de börjar se ledsna ut, oftast kommer de igen med en x-tra blomning. På bordet har jag en fin plastduk från rusta, den är lite opraktisk bara, brödsmulor och spill åker genom hålen.

10 kommentarer:

 1. Åååhhh så fint du gjort !!Anette

  SvaraRadera
 2. Tack det var snällt sagt! :-)
  Nu blev liksom hallen hel på något sätt. Jag tror tillochmed att jag kan leva med färgerna på väggarna ett litet tag till, jag har som sagt ett äckligt kök, det får ni aldrig se om jag inte hinner kladda över färg innan vi renoverar det helt.

  SvaraRadera
 3. Vilken fin blogg!

  Hihi... Har verkligen Ernst sagt detdär...!

  Ingela :D

  SvaraRadera
 4. Yes det är sant! öronen höll på att trilla av när jag hörde det. Jag klippte citatet ur aftonbladet dagen därpå.

  SvaraRadera
 5. Tjusig spegel, ritigt pampig och den passade ju jättebra till panelen och tapeten... (och så hemskt är inte köket ju... :-D)

  SvaraRadera
 6. Hej! Tack för ditt tapettips på min blogg! Kanske vi behåller den ändå:)
  Vad vackert du har med tapet och bröstpanel! Och möblerna passar verkligen in! Kan förstå att ni gjorde om sovrummet snabbt. Gröna medaljongtapeter låter inte så upplyftande..Det är ett ljust och trevligt rum nu ser jag! Ditt kakrecept lät spännande, så det tänker jag pröva nu när jag har semester! Kram

  SvaraRadera
 7. Men vad fint du gjort det :-)
  Frida

  SvaraRadera
 8. Tack för alla snälla kommentarer! Det är inspirerande!

  SvaraRadera
 9. Tack för kommentaren om min kamin! Din kamin är också väldigt fin, dessutom är den identisk med den mina föräldrar hade tidigare, numera har de en stor braskamin istället.

  Kram, Jenny

  <3

  SvaraRadera