Sidor

söndag 28 december 2008

Nu är hon med pyssel-damp igång igen. Jag håller på med lite "alla hjärtans dag"- grejer som jag tänkte slänga ut på etsy. Det här är så kul och jag har bara börjat. Jag målar, skriver dikter och klipper och klistrar. Det blir collage, små 3d-kort och lite annat. Här kommer några smakprov.
I'm off again, clipping and glueing. I working on some valentine objects for my etsy. Its so fun. I paint, write little poems and turn it to collages, little 3 d cards and other. Here's a peek of some of it.

Imorgon kväll tar jag fram pensel och färglåda och målar vingar. Tomorrow night I will pick up my brush and paint wings.

7 kommentarer:

 1. Vilken kreativitet du besitter, ljuvliga saker du åstadkommer, ha det nu så gott i veckan framöver, kramar VIOLAN som har ett underbart väder på landet, njuter och är nattuggla som vanligt, därför dena sena timmes kommentar....

  SvaraRadera
 2. Vad du orkar. Blir ju så snyggt. Du är verkligen duktig och kreativ. Hade tänkt att måla idag men objektet stod i uthuset (mannen hade flyttat ut det). Så nu måste det stå inne i värmen igen så att det går att måla. Jag som var på fixarhumör.

  kramar Ullis

  SvaraRadera
 3. Du är så härligt kreativ & duktig, jättefina saker du skapar..!

  : )

  Kram, Jenny

  ************

  SvaraRadera
 4. Pysseldamp! Vilket bra ord :)

  SvaraRadera
 5. What gorgeous things you are creating over here! Just love them, Happy New Year to you! xo Heather

  SvaraRadera
 6. Hallå! Springer du?...i snön?? OK...nu fick jag dåligt samvete! Skidorna står nånstans längst in i kallförrådet...så en promenad får det nog bli istället..ja det skall det bli eftersom jag är långledig. Finfina pryttlar du gör!

  Kram
  Liisa
  PS Gillar dina tovade dreadlocks!DS

  SvaraRadera
 7. Åh, vad fint!!Romantiskt tycker jag..// Eva

  SvaraRadera