Sidor

söndag 4 december 2011

Images from the entrance

Det blir lite juligt här på bloggen ett tag nu. Huset är så gott som färdigpyntat. På fredagen gjorde jag en dörrkrans av gran och tuja från trädgården och ett vitt band av lakanstyg.

There will be a lot of christmas posts here for a while now :). The house is ready with decorations. On the friday I made a door wreath it is made with spruce and thuja from the garden and a ribbon made of a bed sheet.
Förra söndagen var vi såklart på julpyntningen men det enda jag kom hem med till mig själv är köpt i butik. På indiska köpte jag den här lyktan för hallen. Den glimmar av soljuset på dagen och på kvällen så glimmar den av ett tänt ljus. 

We went to town last sunday to go to a christmas fair. But the only thing I bought for myself was in a store, Indiska were I bought this hanging tea candle holder. It was perfect for the little window in my hallway. In daytime it captures the sunlight and gets a lovely glow when its dark it glows with a candle in it. 

Nu går solen ner och klockan är 15 bara, det är ju lite tid kvar till den mörkaste dagen. Jag och barnen har varit nere i studion för att göra julkort med bilder på barnen. Jag hade en fotosession med dem förra veckan och jag fick bara ett enda kort på dem tillsammans utan några grimaser. Efter plåtningen så var jag alldeles utpumpad, de har sån energi, kryper och hoppar på bakgrunder och skriker ta på mig nu mamma och gör grimaser och poserar. Men inte som jag vill.

The sun is setting and its 3 pm, but it's a few weeks left to the mid winter day when the day is shortest.
Me and the kids have been down in my studio today making christmas cards with photos on them. I had a photosession with them last week and I only got one picture with them all togheter without a grin in someones face. After that I was exhausted, they got so much energy, crawling around and jumping on the backdrop. Take a picture of me now mum they scream and makes faces and posing, but not in the way I want.

Fortfarande ingen snö :(...

And as you can see...no snow :(

9 kommentarer:

 1. Näe..ingen snö men det var en vacker himmel :)

  SvaraRadera
 2. Vad fint du gjort! Lyktor i fattigmans silver får ett så härligt sken när man tänder i dem. Ha en fin start på den nya veckan!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Vacker krans och sista bilden är kanon ja det är inte lätt att få en bra bild...
  ha en mysig 2 advent!
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 4. Hej du goa!

  Jättefin krans! ♥

  Ja, hihi en bloggpromenad ja, det är riktigt mysigt för man kan sitta kvar i soffan :)

  Snö brukar vi inte få här i söder, men det är ju ovanligt att det inte kommit nåt i norr ännu.

  Det känns inte alls som vinter, mer som början av hösten, det är ju alldeles grönt och blommande ute fortfarande...lite konstigt är det allt.

  Kram
  Mia

  SvaraRadera
 5. Vilken fin krans du har gjort! och så bra med lakan till rosett...
  kram
  Marie

  SvaraRadera
 6. Härligt med att skämma bort sig.
  Fin din krans blev, enkelt men det är det som gör den fin.
  Ha en bra start på den nya veckan.
  Kram Gerda

  SvaraRadera
 7. Oj vilken härlig och maffig krans du gjort !!
  Ja se ungar de är som de är , rätt var det är så håller dom bara till på sina rum och det händer aldrig mer att man hör -Mamma titta på mej !
  Kraam/Lotta

  SvaraRadera
 8. What a breathtaking sunset! That picture made my day brighter.

  SvaraRadera
 9. Hihi..jag har köpt en likadan lykta..=)

  SvaraRadera